Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου: Xορός της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων

odiklogo
















Ο χορός της ΟΔΙΚ πραγματοποιηθήκε τη Κυριακή 20 Ιανουαρίου με μεγάλη επιτυχία καθώς έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας, δόθηκαν τιμητικά βραβεία για την ανιδιοτελή και συνεχή βοήθεια κάποιων ατόμων, ενώ οι νέοι εθελοντές της ομάδας μας από το 7ο και 8ο σχολείο παρέλαβαν τα πτυχία τους και πλέον ξεκινούν την εθελοντική διασωστική τους σταδιοδρομία μέσα από την ΟΔΙΚ. Ευχόμαστε λοιπόν σε όλα αυτά τα άτομα να έχουν ασφαλή σταδιοδρομία και πολλή όρεξη για μάθηση καθώς τώρα ξεκινούν το σημαντικότερο κομμάτι εκπαίδευσης και εξειδίκευσης στο κομμάτι της διάσωσης.

 Το Δ.Σ της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων αλλά και όλα τα μέλη της θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τη πολιτική και επιχειρησιακή ηγεσία του τόπου μας, τους προέδρους και εκπροσώπους άλλων εθελοντικών ομάδων και οργανώσεων, τους εκπαιδευτές-διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και όλους εσάς που μας τιμήσατε και παρευρεθήκατε στο χορό της ομάδας μας, δείχνοντας εμπράκτως τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στο έργο που παράγουμε.


Η παρουσία σας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε και να γνωρίζουμε ότι βρίσκεστε στο πλευρό μας σε κάθε στιγμή της ομάδας μας. Ευχόμαστε όλοι να είχατε ένα υπέροχο βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου