Εθνικές Εκλογές 2012 -2015

Εθνικές Εκλογές 2015

Ευχαριστώ τη ΝΔ για την πρόσκληση συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών, στην εκλογική περιφέρεια της Α Θεσσαλονίκης. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να συμπεριληφθώ για 2η συνεχή φορά στο ψηφοδέλτιο, ωστόσο θα επικρατήσει η επιθυμία μου για απουσία από την πρώτη γραμμή, εκείνη του ψηφοδελτίου.  
Ωστόσο, ο ζήλος για την πολιτική παραμένει, οπότε στο μέτρο που μπορώ θα προσπαθώ να συμμετέχω στο δημόσιο διάλογο και να είμαι μέρος της επιθυμητής προσπάθειας ανασυγκρότησης. 
Η προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας και η αρωγή των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων ήταν, είναι και θα είναι πρωταρχική σημασίας για εμένα. Σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες λοιπόν, με την έκπτωση της ηθικής πρωτίστως και της οικονομικής δυσπραγίας, που συνοδεύεται από δυσκολίες στο χώρο της παιδείας και της πρόνοιας, θα είμαι στην πρώτη γραμμή, δίνοντας ένα παράδειγμα ενεργής κοινωνικοπολιτικής προσφοράς. 
Ευχαριστώ τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που πιστεύουν σε εμένα. 
Σας ευχαριστώ που με παροτρύνετε να συμμετέχω σε μια προσπάθεια εκπροσώπησής σας στο Ελληνικό κοινοβούλιο. 
Θα έρθει η ώρα για την πραγματικά Άφθαρτη, με Δύναμη και Επιστημονικότητα " ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ". 
Είμαι Δίπλα σας με τον δικό μου αληθινό τρόπο.


 

Ευχαριστήρια μετεκλογική επιστολή 2012

Αγαπητοί φίλοι,

Δεν επιθυμούσα τις ταριχευμένες ανταλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στις εκλογές. Δεν μου άρεσαν οι κατεδαφιστικές απλουστεύσεις που παρουσιάστηκαν και υποβίβασαν την επικοινωνία σε διατύπωση πεπτικών ευεξιών. Έβλεπα να μαραίνεται το φιλότιμο των μελών της βάσης και ο παραγοντισμός της κορυφής να ακυρώνει την αίσθηση της ομάδας και την ίδια την πραγματικότητα, τελικά – από μια, περάσαμε σε πολλές εικονικές.
Έβλεπα την αμηχανία μας να καταλάβουμε ένα παρελθόν που δεν επαρκούσε για τις σύγχρονες ανάγκες και ένα παρόν που έπλεε στο χρόνο χωρίς ταυτότητα.
Ο άνθρωπος είναι μια ζητιανιά επικοινωνίας. Αυτό δε σημαίνει πως παραιτούμαστε από την ελευθερία να ψέξουμε. Οι απαιτήσεις μας στη σχέση μας με την αλήθεια, πρέπει να είναι ασυρρίκνωτες και αμετάκλητες.
Δύσκολο, όταν ζείς σε έναν κόσμο που ουσιαστικά διοικείται από παραχαράκτες της αλήθειας για προσωπικό όφελος που από άποψη προσφοράς περιορίζονται σε λαμπρές αναλύσεις του αυτονόητου να μην πικραθείς. Πικράθηκα.
Στην Ελλάδα σουρουπώνει, η μέρα γέρνει αλλά εγώ πάντα μαγεύομαι με τα ίδια πράγματα και στολίζω, αν όχι τα όνειρα τουλάχιστον το λογισμό μου με χρώματα.
Έκανα μαζί σας και χάρη σε σας ένα πολύ όμορφο ταξίδι.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.
Μαρία Μήτσιου, MSc- PhD(c)
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας- Α’ Θεσσαλονίκης

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου