Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Το Bazaar των Φίλων της Μέριμνας Θεσσαλονίκη




 Το Bazaar των Φίλων της Μέριμνας Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,
Η ΜΕΡΙΜΝΑ (www.merimna.org.gr)  είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα, από 9 έμπειρους επιστήμονες, με κύριο σκοπό τη φροντίδα παιδιών και εφήβων που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή αρρώστια, θάνατο ή κάποια κατάσταση που μπορεί να απειλήσει τη ζωή τους και να επηρεάσει την περαιτέρω εξέλιξη τους.

Οι ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ  Θεσσαλονίκης (Φ.Μ.Θ.), ένας σύλλογος ανθρώπων που στηρίζουν την ίδρυση και λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη για την φροντίδα παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και στον θάνατο. Στόχος όλων μας στη ΜΕΡΙΜΝΑ είναι να ιδρυθεί το Συμβουλευτικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Βόρειας Ελλάδας.  Μία πρόσφατη και γενναιόδωρη χορηγία από το Ίδρυμα Νιάρχου έχει κάνει την αγορά ακινήτου για την Θεσσαλονίκη, πραγματικότητα. Τα εγκαίνιά του προγραμματίζονται αρχές Απριλίου 2013 και το κέντρο σύντομα θα λειτουργεί  στην οδό Φράγκων 13 και Λέοντος Σοφού, Θεσσαλονίκη.

Το BAZAAR των Φ.Μ.Θ. προγραμματίζεται φέτος για τις 26 & 27 Απριλίου, στον Ιππικό Όμιλο Δέδα, στο Πουρνάρι Πυλαίας  και  σας ζητάμε να συνεισφέρετε τώρα αν μπορείτε με τα παρακάτω είδη:
  • Ρούχα (παιδικά, ανδρικά, γυναικεία)
  • Αξεσουάρ (ζώνες, τσάντες, φουλάρια, παπούτσια, κοσμήματα)
  • Παιχνίδια, Βιβλία, Δίσκοι, CD, DVD
  • Διακοσμητικά Είδη και Είδη Σπιτιού
Μπορείτε ακόμα να βοηθήσετε άμεσα, με οποιονδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους:
α) Με το να γραφτείτε στους Φ.Μ.Θ.
β) Με το να προσφέρετε εθελοντικά την βοήθειά σας για το Bazaar
γ) Προωθώντας το γράμμα αυτό σε φίλους και γνωστούς.
Όλα τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν για την λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να διαλέξετε τον τρόπο που θέλετε να προσφέρετε και μπορείτε να επικοινωνήστε με οποιοδήποτε μέλος των Φ.Μ.Θ. που γνωρίζετε ή με την Πρόεδρο των ΦΜΘ, κα Βερόνικα Παλαιοκρασσά στο 6944 649771 ή vpalaio74@gmail.com.
Για την καλύτερη ενημέρωση σας ,επισυνάπτεται ένα ενημερωτικό κείμενο για τις παροχές υπηρεσιών της Μέριμνας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου