Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Ευχαριστήρια Μετεκλογική Επιστολή


Αγαπητοί φίλοι,

    Δεν επιθυμούσα τις ταριχευμένες ανταλλαγές  που πραγματοποιήθηκαν στις εκλογές. Δεν μου άρεσαν οι κατεδαφιστικές απλουστεύσεις που παρουσιάστηκαν και υποβίβασαν την επικοινωνία σε διατύπωση πεπτικών ευεξιών. Έβλεπα να μαραίνεται το φιλότιμο των μελών της βάσης και ο παραγοντισμός της κορυφής να ακυρώνει την αίσθηση της ομάδας και την ίδια την πραγματικότητα, τελικά – από μια, περάσαμε σε πολλές εικονικές.
    Έβλεπα την αμηχανία μας να καταλάβουμε ένα παρελθόν  που δεν επαρκούσε για τις σύγχρονες ανάγκες και ένα παρόν που έπλεε στο χρόνο χωρίς ταυτότητα.
    Ο άνθρωπος είναι  μια ζητιανιά  επικοινωνίας. Αυτό δε σημαίνει πως παραιτούμαστε από την ελευθερία να ψέξουμε. Οι απαιτήσεις μας στη σχέση μας με την αλήθεια, πρέπει να είναι ασυρρίκνωτες και αμετάκλητες.
    Δύσκολο, όταν ζείς σε έναν κόσμο που ουσιαστικά διοικείται από παραχαράκτες της αλήθειας για προσωπικό όφελος που από άποψη προσφοράς περιορίζονται σε λαμπρές αναλύσεις του αυτονόητου να μην πικραθείς. Πικράθηκα.
    Στην Ελλάδα σουρουπώνει, η μέρα γέρνει αλλά εγώ πάντα μαγεύομαι με τα ίδια πράγματα και στολίζω, αν όχι τα όνειρα τουλάχιστον το λογισμό μου με χρώματα.
    Έκανα μαζί σας και χάρη σε σας ένα πολύ όμορφο ταξίδι.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.


Μαρία Μήτσιου, MSc- PhD(c)
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας- Α’ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου