Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Στιγμιότυπα από το "Bollywood Dance Training Seminar" που διοργάνωσε η P.E.P.G.A.S.

Η P.E.P.G.A.S. καλωσόρισε την  Άννα Δημητράτου-την δασκάλα ινδικών χορών από την  1η Ακαδημία Bollywood στην Ελλάδα- στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης, σε μία εκδήλωση όπου φοιτητές, μέλη του P.E.P.G.A.S. αλλά και πολλές γυναίκες χόρεψαν Bollywood χορούς!

Η κα Άννα Δημητράτου  δήλωσε στη Χαριτωμένη Μεχτερίδου για τους Bollywood Dance πως είναι αρκετά θεατρικοί και είναι εύκολοι προς την απόδοσή τους από τους Έλληνες καθώς οι Έλληνες έχουν θεατρικότητα μέσα τους!

Στην εκδήλωση βρέθηκε ο αναπληρωτής καθηγητής των Τ.Ε.Φ.Α.Α. κ. Χριστούλας Κοσμάς ο οποίος συγχάρηκε την ομάδα του P.E.P.G.A.S. για τις πολύ καλές διοργανώσεις που κάνουν και που στηρίζουν με αυτές τους φοιτητές.

Η πρόεδρος, κα Σοφία Παπαδοπούλου, του σωματίου P.E.P.G.A.S. δεσμεύτηκε και με νέα καινοτόμα σεμινάρια που θα γίνουν εντός των επόμενων μηνών μιας και η σημερινή εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία!

ΚΟΡΥΦΑΙΟ FITNESS TRAINING EVENT ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ !
ΚΟΡΥΦΑΙΟ KAINOTOΜΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΠΓΑΣ,
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ & ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!
"BOLLYWOOD DANCE FITNESS TRAINING SEMINAR"
Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑΘΛΗΣΗΣ !

Στιγμιότυπα από το "Bollywood Dance Training Seminar" που ενθουσίασε τους συμμετέχοντες!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου