Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

10ο σχολείο διάσωσης της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.)


Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων & η διεύθυνση Εκπαιδεύσεων δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη του 10ου διασωστικού σχολείου το οποίο θα ξεκινήσει στις 14 Οκτωμβρίου. Το σχολείο αυτό θα έχει διάρκεια 2 μήνες και θα περιλαμβάνει τόσο θεωρητικά μαθήματα όσο και πρακτική εξάσκηση επάνω στο διασωστικό κομμάτι.

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, διακεκριμένους επιστήμονες αλλά και από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές που διαθέτει η ομάδα μας. Τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν γνώσεις διάσωσης σε βουνό και υγρό στοιχείο, αντιμετώπιση καταστροφών σε φυσικό αλλά και σε αστικό περιβάλλον, δασοπυρόσβεση, τηλεπικοινωνίες, ορεινή διαβίωση και φυσικά το σημαντικότερο, παροχή πρώτων βοηθειών.

Το σχολείο αυτό αποτελεί μια πολύ σημαντική εμπειρία για το καθένα αλλά πάνω από όλα δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς που θα το παρακολουθήσουν να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν σημαντικά περιστατικά που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και πολλά άτομα είναι ήδη εγγεγραμμένα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα : 2314 00 95 85 & 6944 700513

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης - έλα στην ομάδα της Ζωής σου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου