Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

1ο Φεστιβάλ Ευ Ζην από Surfers4LifeΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι Surfers4Life, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Επιζώντων Καρκίνου (2 Ιουνίου, 2013), διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Ευ Ζην.

Το 100% των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί ισόποσα σε τρεις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας και εμπνέουν με το έργο και τη συνεισφορά τους (Φλόγα, Γιατροί χωρίς Σύνορα, Σύλλογος Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι.).

Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει με τρεις ξεχωριστούς αγώνες: 5 χλμ τρέξιμο, 15 χλμ ποδήλατο και open αγώνα καγιάκ 3 χλμ.

Ηµεροµηνία: Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013
Τοποθεσία: Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά
Ώρα Εκκίνησης Τρεξίματος: 10:00 & Ώρα Προσέλευσης: 09:00
Ώρα Εκκίνησης Ποδήλατου: 11:15 & Ώρα Προσέλευσης: 10:15 (οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιήσουν το δικό τους ποδήλατο)
Ώρα Eκκίνησης Καγιάκ: 12.30 μ.μ. & Ώρα Προσελευσης: 11.30 (οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιήσουν το δικό τους εξοπλισμό και θα διανύσουν σε αγώνα open μία απόσταση της τάξεως των 3 χλμ, το γύρο της λίμνης του Κωπηλατοδρομίου)
Ώρα Έναρξης Συμπληρωματικών Θεραπειών: 11.00
Ώρα Έναρξης Ομιλιών: 11.00

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Εκτός από τη διαδικτυακή φόρμα συμμετοχής στο

https://www.eventora.com/en/Events/1o-festibal-ey-zhn

εγγραφές θα πραγματοποιηθούν και την ημέρα του Φεστιβάλ (μέχρι μία ώρα πριν την έναρξη του κάθε αγώνα). Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ (για το τρέξιμο, το ποδήλατο ή το καγιάκ ή οποιοδήποτε συνδυασμό αθλημάτων). Τονίζεται ότι πρόκειται για τρεις ξεχωριστούς αγώνες και οι συμμετέχοντες δύνανται να συμμετέχουν σε όποιο άθλημα ή όποια αθλήματα επιθυμούν με το ίδιο κόστος (10 ευρώ).

ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Η εκκίνηση θα γίνει μπροστά από τη μεγάλη κερκίδα του Κωπηλατοδρομίου. Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να βρίσκονται στην εγκατάσταση τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν την έναρξη του αγώνα για να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες ενέργειες πριν τη συμμετοχή τους στα αθλήματα.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ασκήσεις μουσικοθεραπείας, yoga, reiki, tai chi, sound healing, ρεφλεξιολογίας και διαλογισμού. Η παρακολούθηση των συμπληρωματικών θεραπειών είναι δωρεάν.

ΟΜΙΛΙΕΣ
Θα πραγματοποιηθούν ενδυναμωτικές ομιλίες γύρω από το Ευ Ζην (διατροφή, πρόληψη, υγεία). Η παρακολούθηση των ομιλιών είναι δωρεάν.

LIVE PARTY/ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Μετά το πέρας των ομιλιών, θα ακολουθήσει live party σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Κωπηλατοδρόμιο. Παράλληλα θα γίνει η απονομή των ποσών στις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και θα υπάρχουν δώρα από τους χορηγούς/υποστηρικτές. Όλοι οι συμμετέχοντες θα βραβευθούν µε δίπλωμα συμμετοχής.


OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
- Δικαίωµα συµµετοχής στα αθλήματα έχουν όσοι έχουν συµπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας τους. Παιδιά έως 18 ετών χρειάζονται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεµόνα τους.
- Κάθε συμμετέχων θα πρέπει να καταβάλλει το αντίστοιχο αντίτιμο συμμετοχής.

Οι συμμετέχoντες στο 1ο Φεστιβάλ Ευ Ζην (15χλμ ποδήλατο/5χλμ τρέξιμο/αγώνα καγιάκ) παίρνουν μέρος με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Παραιτούνται από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας τους από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τους διοργανωτές και των χορηγών του αγώνα για προωθητικούς λόγους. Δηλώνουν ότι έχουν διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής και τις σχετικές πληροφορίες και τις αποδέχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου